25.1 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAuchan sărbătorește 18 ani de activitate cu peste 1.000 de oferte și reduceri fantastice. Descoperă cele mai noi oferte!

Auchan sărbătorește 18 ani de activitate cu peste 1.000 de oferte și reduceri fantastice. Descoperă cele mai noi oferte!

În luna octombrie, Auchan România celebrează 18 ani de la inaugurarea primului magazin, iar clienții sunt întâmpinați cu o sărbătoare a ofertelor! Până pe 22 octombrie, cei care vizitează magazinele Auchan pot beneficia de peste 1.000 de reduceri considerabile și avantaje exclusive pentru deținătorii unui card de fidelitate MyCLUB Auchan. Iar pentru că fiecare săptămână vine cu alte noutăți și prețuri de neratat, iată mai jos ofertele săptămânii 15 – 17 octombrie!

Magazinele Auchan sunt decorate festiv cu mii de oferte la game variate de produse alimentare si nealimentare, de origine locală sau internațională, răspunzând nevoilor de consum actuale. Mai mult decât atât, toți cei care fac cumpărături la Auchan în această lună intră automat în tombola aniversară având marele premiu de 18.000 euro!

În perioada 15 – 17 octombrie, ai reduceri WooW de până la 37% precum:

  • Cașcaval natur Napolact cu 37% reducere, la 11.99 lei
  • Conservă mazăre Bonduelle cu 23% reducere, la 7.99 lei
  • Cartofi roșii la plasă, 5kg, la doar 9.99 lei

Vezi catalogul complet cu oferte aici: https://cloud.news.auchan.ro/catnat

Participă la tombola aniversară și poți câștiga marele premiu de 18.000 euro!

Pentru a celebra cei 18 ani de inovație, devotament și responsabilitate, dar și în semn de mulțumire pentru încrederea și susținerea clienților, retailerul pune la bătaie 18 premii a câte 1.000 euro pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, pentru fiecare județ în care există un magazin. Mai mult, tombola aniversară oferă premiul cel mare, de 18.000 euro virați direct în contul bancar al câștigătorului. Toate premiile se adresează tuturor membrilor MyCLUB Auchan care fac cumpărături de cel puțin 180 de lei folosind cardul de fidelitate, în magazinele Auchan și ATAC Hiper Discount.

Mai multe detalii despre evenimentele din această perioadă și tombola aniversară sunt disponibile pe www.auchan.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS