25.1 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi soţi, găsiţi morţi în casă. Procurorii cred că a fost o crimă urmată de sinucidere

Doi soţi, găsiţi morţi în casă. Procurorii cred că a fost o crimă urmată de sinucidere

Doi soţi, de 50, respectiv 57 de ani, au fost găsiţi morţi, luni după-amiază, într-un apartament din Braşov. Apelul la 112 a fost făcut de vecini, care au auzit strigăte în locuinţa celor doi. Procurorii cred că ar fi vorba de o crimă urmată de sinucidere.

Tragedia s-a petrecut luni, la orele prânzului, după ce între cei doi soţi ar fi izbucnit un conflict. Alarmaţi de zgomotele puternice şi strigătele de ajutor, vecinii au sunat la 112. Într-o criză de nervi, bărbatul nu s-a mai putut controla şi şi-ar fi ucis partenera de viaţă. Vecinii sunt şocaţi pentru că cei doi păreau o familie normală.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au cerut ajutorul pompierilor pentru că nu reuşeau să pătrundă în apartament. După ce au spart uşa, forţele de ordine i-au găsit pe cei doi soţi, încă în pijamale, într-o baltă de sânge.

„Erau urmele evidente ale unei lupte între cele două persoane. Ipoteza principală pe care mergem în clipa de față este aceea că soțul și-ar fi ucis soția și se pare că motivul este gelozia”, a declarat procurorul de caz.

În locuință au fost găsite atât arma crimei – un cuțit, cât și medicamente antidepresive. Anchetatorii vor verifica dacă bărbatul era sub tratament.

Citeşte şi: Şofer înjunghiat cu briceagul din cauza unei neînţelegeri pe un loc de parcare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS