17.3 C
Craiova
miercuri, 16 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Două tinere au murit după ce un șofer băut a intrat în mașina în care se aflau

(VIDEO) Două tinere au murit după ce un șofer băut a intrat în mașina în care se aflau

-

Două tinere au murit, aseară, după ce un șofer băut a intrat în mașina în care se aflau pe DN38, între localitățile Agigea și Techirghiol, județul Constanța.

În urma impactului violent, două tinere de 21 și 28 de ani au murit pe loc, după ce mașina lor a fost proiectată într-un camion de transport agabaritic. Șoferul care le-a izbit avea o alcoolemie de 1,07 alcool pur în aerul expirat.
La fața locului au intervenit echipaje SMURD și SAJ. Cele două victime aflate în stop cardiorespirator. Au fost declarate decedate după manevrele de resuscitare. O a treia victimă, care a rămas conștientă, a refuzat îngrijirile medicale.

Martorii spun că un autoturism Skoda Octavia a lovit mașina Chevrolet Aveo în care se aflau cele două fete. În urma impactului, Chevroletul a fost proiectat într-un TIR care transporta componente pentru eoliene. Acesta făcea parte dintr-un convoi agabaritic însoțit de un echipaj de poliție. TIR-ul a suferit daune minore.
Tinerele din Chevrolet, șoferița de 21 de ani și pasagera de 28 de ani, și-au pierdut viața. Maria M. și Alexandra I. s-au stins sub privirile medicilor care au depus toate eforturile să le readucă la viață.

Șoferul din Skoda nu a suferit răni grave și nu a fost transportat la spital. Testat de polițiști, s-a constata că acesta se urcase la volan având o alcoolemie de 1,07, potrivit Ziua de Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Încep probele la cald pentru furnizarea căldurii

Termo Urban Craiova începe probele la cald pentru furnizarea...

ȘTIRI GdS