17.3 C
Craiova
miercuri, 16 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSe ştiu cele 8 tenismene care se vor duela la Turneul Campioanelor

Se ştiu cele 8 tenismene care se vor duela la Turneul Campioanelor

După retragerea Emmei Navarro de la Ningbo Open, se cunosc cele opt tenismene care vor participa în acest an la Turneul Campioanelor, organizat în perioada 2-9 noiembrie la Riyadh, în Arabia Saudită.

Emma Navarro (8 WTA) și Qinwen Zheng (7 WTA) se luptau pentru ultimul bilet către Riyadh. Retragerea americancei de la Ningbo Open a echivalat cu pierderea oricărei șanse de a o mai întrece pe chinezoaică.

Prin urmare, în acest moment, se cunosc numele celor opt jucătoare care vor evolua la Turneul Campioanelor. Acestea sunt: Iga Swiatek (23 de ani, 1 WTA), Aryna Sabalenka (26 de ani, 2 WTA), Coco Gauff (20 de ani, 3 WTA), Jessica Pegula (30 de ani, 4 WTA), Elena Rybakina (25 de ani, 5 WTA), Jasmine Paolini (28 de ani, 6 WTA), Qinwen Zheng și Barbora Krejcikova (28 de ani, 12 WTA).

De menționat că Barbora Krejcikova s-a calificat la WTA Finals datorită succesului de la Wimbledon, corelat cu situarea în Top 20.

Qinwen Zheng și Jasmine Paolini vor juca pentru prima oară în carieră la Turneul Campioanelor. Cele mai multe participări le au Aryna Sabalenka și Iga Swiatek, fiecare câte 3.

Ediția din 2023 a fost câștigată de Iga Swiatek, care a trecut în finală de Jessica Pegula: 6-1, 6-0.

Citeşte şi: Joc modest, rezultat dezamăgitor! Bianca Andreescu a clacat la Osaka

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS