17.3 C
Craiova
miercuri, 16 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Autoturism abandonat după un eveniment rutier la intersecția străzilor Râului cu Popoveni

Craiova: Autoturism abandonat după un eveniment rutier la intersecția străzilor Râului cu Popoveni

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi, azi dimineață, că la intersecţia străzilor Râului cu Popoveni, un autoturism este abandonat. Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul a fost implicat într-un eveniment rutier.

Potrivit IPJ Dolj, un autoturism a lovit un alt autoturism parcat, precum şi un gard, un stâlp şi două indicatoare rutiere.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a abandonat vehiculul, nemaifiind găsit la faţa locului.

Autoturismul în cauză a fost relocat de poliţişti. Din primele verificări efectuate, poliţistii au stabilit că autoturismul nu prezintă poliţă RCA valabilă.

Verificările sunt continuate de poliţişti, urmând ca după stabilirea situaţiei de fapt, să fie luate măsurile care se impun.

Șoferii de vehicule implicaţi într-un accident de circulaţie în urma căruia au rezultat numai avarierea vehiculelor şi/sau alte pagube materiale sunt obligaţi:

  • să scoată imediat vehiculele în afara părţii carosabile ori, dacă starea vehiculelor nu permite acest lucru, să le deplaseze cât mai aproape de bordură sau acostament, semnalizându-le prezenţa;
  • să se prezinte la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

Citește și: (VIDEO) Dolj: Percheziții într-un dosar de trafic de persoane

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS