15.5 C
Craiova
miercuri, 16 octombrie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriUn mediu de afaceri mai puternic și o schimbare în comunitate, mizele Conferinței pentru Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori 2024

Un mediu de afaceri mai puternic și o schimbare în comunitate, mizele Conferinței pentru Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori 2024

La finalul săptămânii trecute, a avut loc la Dubova ediția 2024 a Conferinței pentru Dezvoltare și Performanță pentru Antreprenori (CDPA), eveniment organizat de Asociația Agora 13, filiala Dubova.

Evenimentul a reunit antreprenori, experți și oficiali locali, bucurându-se inclusiv de prezența președintelui CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.
Organizatorii și-au propus să ofere antreprenorilor din toată țara o platformă de învățare și de schimb de experiențe, care să contribuie la formarea unei comunități de afaceri mai puternice și mai bine pregătite pentru provocările viitoare și, în același timp, la schimbarea în bine a societății, a transmis Cornelia Nițu, președintele Asociației Agora 13 Dubova și manager al unei firme de consultanță în afaceri.
Astfel, fondurile rezultate în urma acestei inițiative vor fi folosite pentru sprijinirea adolescenților dependenți de droguri.

CDPA 2024 a inclus prezentări bazate pe pilonii succesului în afaceri, fiind abordate teme precum noutăţile fiscale, concordat preventiv versus reorganizare, finanţările prin fonduri europene, dezvoltarea personală, leadership şi dezvoltarea echipei, HR & brand angajator.

Într-un cadru spectaculos, La Vella Resort & Spa Dubova, pe malul Dunării, participanţii au avut ocazia să descopere secretele succesului de la experți de top, să participe la ateliere practice și să exploreze noi oportunități de finanțare și colaborare.
Prezentările au fost urmate de sesiuni de workshopuri interactive, întreg evenimentul fiind axat pe informații actualizate și relevante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS