11.2 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Liam Payne, fost membru One Direction, a murit după ce a căzut de la balcon

(VIDEO) Liam Payne, fost membru One Direction, a murit după ce a căzut de la balcon

-

Liam Payne, fost membru al trupei de băieți One Direction, a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires, Argentina. Payne, care avea 31 de ani, își lasă în urmă fiul de șapte ani, Bear.

Poliția a spus că a descoperit cadavrul lui Payne după ce serviciile de urgență au răspuns unui apel al personalului unui hotel în care starul pop stătea, în cartierul Palermo din oraș. Personalul hotelului a cerut asistență urgentă a poliției cu puțin timp înainte de moartea lui Payne, potrivit unui apel de urgență obținut de Todo Noticias, afiliat argentinian al CNN.

„Avem un oaspete care este copleșit de droguri și alcool”, a spus managerul hotelului la apel. „Sparge lucrurile. Distruge toată camera.”

Managerul i-a spus operatorului de apel că, deoarece camera lui Payne avea un balcon, „ne este puțin frică că va face ceva”. Autopsia preliminară a stabilit că Liam Payne a suferit „o hemoragie internă şi externă” şi „a decedat în urma căderii”, a declarat o sursă din poliţie.

La începutul acestei luni, starul pop a fost văzut în Argentina asistând la concertul fostului său coleg de trupă Horan.

Payne a devenit celebru la nivel mondial ca parte a One Direction, trupa de băieți foarte populară. Ea a fost creată pe versiunea britanică a X Factor în 2010. Grupul, format din Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan și Zayn Malik a anunțat că intră în „ pauză nedeterminată” în 2016.

Citește și: Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea are una dintre cele mai moderne clădiri școlare din oraș

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi pietoni au fost accidentați în Craiova

Doi pietoni au fost accidentați, în această seară, pe...

ȘTIRI GdS