14.5 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCulturaCe filme noi vedem la Cineplexx Craiova din 18 octombrie

Ce filme noi vedem la Cineplexx Craiova din 18 octombrie

PREMIERELE SĂPTĂMÂNII

  • THE APRENTICE: POVESTEA ORIGINII LUI TRUMP
  • RETREAT LA VAMA VECHE
  • E TIMPUL SĂ IUBEȘTI
  • ROBOȚICA ROZ:GARDIANA INSULEI
  • MY HERO ACADEMIA: YOU’RE NEXT
  • ZÂMBEȘTE 2

THE APPRENTINCE: POVESTEA ORIGINII LUI TRUMP (N15)

GEN: Biografic, Dramă, Istoric

DISTRIBUȚIE: Maria Bakalova, Sebastian Stan, Jeremy Strong, Martin Donovan

SINOPSIS:

Filmul urmărește „pactul faustic” al fostului președinte american cu influentul avocat de dreapta Roy Cohn (Jeremy Strong). În anii ’70 – ’80, Trump încearcă să își creeze un imperiu imobiliar pe baza proprietăților tatălui său, Fred Trump, înainte de intrarea sa în scena politică. Avocatul vede în Trump protejatul perfect: cineva cu ambiție brută, foame de succes și dorința de a face orice pentru a câștiga.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

RETREAT VAMA VECHE (N15)

GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Ada Condeescu, Laura Cosoi, Adela Popescu

SINOPSIS:

Eva (Ada Condeescu), o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene (Adela Popescu și Laura Cosoi)  îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ceea ce ele nu știu este că patronii acestui local sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată. Iar asta nu e tot: în urma unui accident, adevărații instructori de yoga vor fi înlocuiți cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate.
De aici, este clar că nimic nu va mai merge conform planului! Peripețiile și haosul pun stăpânire pe litoral din 18 octombrie, în comedia românească Retreat Vama Veche. Un film distribuit în exclusivitate la cinema de către Vertical Entertainment.

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

E TIMPUL SĂ IUBEȘTI (AP12)

GEN: Dramă, Romantic, Dragoste

DISTRIBUȚIE: Florence Pugh, Andrew Garfield

SINOPSIS:

Atunci când Almut (Florence Pugh) și Tobias (Andrew Garfield) se întâlnesc pentru prima oară, viețile le sunt schimbate pentru totdeauna. Se îndrăgostesc, își crează un cămin și își întemeiază o familie, dar un adevăr crunt iese la iveală, tulburându-le realitatea. Pornesc într-o călătorie în care, luptându-se cu timpul rămas, învață să prețuiască fiecare moment din drumul neconvențional pe care povestea lor de dragoste îl scrie.

ROBOȚICA ROZ: GARDIANA INSULEI (AG)

GEN: Animaţie, Aventuri, Comedie, Dramă, Familie, SF

DISTRIBUȚIE: Pedro Pascal, Stephanie Hsu, Lupita Nyong’o

SINOPSIS:

După un naufragiu, un robot inteligent pe nume Roz rămâne blocat pe o insulă nelocuită. Pentru a supraviețui mediului dur, Roz se atașează de animalele de pe insulă și are grijă de un pui de gâscă orfan.

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

PROMOȚIE FAMILY PACK

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

MY HERO ACADEMIA: YOU’RE NEXT (AP12)

GEN: Acţiune, Animaţie, SF

DISTRIBUȚIE: Kaito Ishikawa, Yuki Kaji, Kayli Mills, Kenta Miyake, Mamoru Miyano

SINOPSIS:

Într-o lume în care eroii și răufăcătorii se luptă continuu în numele păcii, respectiv al haosului, Deku, un elev de liceu care aspiră să devină cel mai bun erou posibil, trebuie să-l înfrunte pe cel care îl imită pe eroul său preferat. Pot Deku și restul elevilor din clasa 1-A a liceului U.A. să protejeze lumea și să-l învingă pe Dark Might, care pretinde a fi noul Simbol al Păcii?

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

ZÂMBEȘTE 2 (N15)

GEN: Horror, Mister, Thriller

DISTRIBUȚIE: Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Naomi Scott, Lukas Gage, Dylan Gelula

SINOPSIS:

Pregătită să pornească într-un turneu mondial, vedeta Skye Riley începe să trăiască întâmplări din ce în ce mai bizare și înfricoșătoare. Copleșită de ororile care se intensifică, dar și de presiunea celebrității, Skye va fi nevoită să-și înfrunte trecutul.

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS