14.5 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Român pus sub control judiciar, după ce a încercat să introducă în țară peste un milion de țigarete fără timbru fiscal

(VIDEO) Român pus sub control judiciar, după ce a încercat să introducă în țară peste un milion de țigarete fără timbru fiscal

-

Un român a fost pus sub control judiciar, după ce a încercat să introducă în țară peste un milion de țigarete fără timbru fiscal.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste un milion țigarete, fără marcaje fiscale, în valoare de 1.512.000 de lei.

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un român,de 36 de ani, aflat la volanul unui microbuz care transporta roșii din Bulgaria pentru România.

Poliţişti de frontieră români și bulgari, a descoperit o cantitate considerabilă de pachete de țigări, fără marcaje fiscale, ascunsă în partea din față a microbuzului.

Cu ocazia inventarierii acesteia, a rezultat cantitatea totală de 1.008.000 de țigarete (50.400 pachete de țigări) de diverse mărci, care nu aveau aplicat timbru fiscal.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 1.512.000 de lei, a fost indisponibilizată de către polițiști. S-a întocmit dosar penal pentru:

  • contrabandă,
  • fals material în înscrisuri oficiale sub semnătură privată,
  • uz de fals.

Ieri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus indisponibilizarea mijlocului de transport. Cercetările față de cetățeanul român, pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, vor continua.

Citește și: Restricție de circulație pentru meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:12:05

Costel Gâlcă şi Alex Cicâldău au prefaţat meciul “U”...

Universitatea Craiova şi FC Botoşani se întâlnesc duminică, de...

ȘTIRI GdS