11.7 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFetiță de un an și opt luni, lovită de educatoare pentru că plângea

Fetiță de un an și opt luni, lovită de educatoare pentru că plângea

O fetiță de un an și opt luni a fost lovită de educatoare pentru că plângea. După apariția imaginilor pe rețelele de socializare, polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă.

Incidentul s-a petrecut luni, 14 octombrie, la Grădiniţa cu program prelungit nr. 11 din municipiul Brăila, în timpul unei activități didactice în sala de curs, la care participau și elevele practicante de la Liceul Pedagogic.

O fetiță de un an și opt luni a început să plângă la un moment dat, iar educatoarea a lovit-o cu putere peste cap, deranjată că face gălăgie. Gestul a fost filmat de către o elevă practicantă, căreia educatoarea i-a cerut ulterior să șteargă în înregistrarea. Fata nu a făcut acest lucru, iar scena a fost postată pe rețelele de socializare, joi, 17 octombrie.  În acceași zi, educatoarea și-a dat demisia.

Pe 18 octombrie, polițiștii au mers la grădiniță pentru a face cercetări pentru purtare abuzivă.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public în care se observă faptul că un copil este lovit, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila este abilitat să comunice următoarele: Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu, la data de 18 octombrie a.c., cu privire la faptul că, în incinta unei grădiniţe din municipiul Brăila, un preşcolar ar fi fost agresat de către un cadru didactic. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor şi luarea măsurilor legale care se impun, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Brăila.

Citești și: Femeia care a vandalizat zece autospeciale ale IPJ Gorj, reținută pentru 24 de ore

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS