9 C
Craiova
vineri, 18 octombrie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalListele AUR pentru alegerile parlamentare, respinse în două județe

Listele AUR pentru alegerile parlamentare, respinse în două județe

Listele AUR pentru alegerile parlamentare au fost respinse de birourile electorale din două județe: Bistrița-Năsăud și Giurgiu.

Biroul Electoral Județean Giurgiu a decis vineri, 18 octombrie, să respingă listele AUR pentru Camera Deputaților și pentru Senat. Motivul este același ca la Bistrița-Năsăud: listele sunt semnate doar de președintele George Simion, nu și de președintele Consiliului Național de Conducere, Claudiu Târziu.

Situația s-ar putea repeta în mai multe județe, unde au fost deja depuse contestații de adversarii AUR. Formațiunea condusă de George Simion poate contesta în instanță deciziile birourilor electorale județene.

George Simion acuză dușmanii din interior și din exterior

„La felul în care arată lucrurile acum, cu dușmani din interior care vor doar funcții și satisfacerea propriilor interese, AUR nu va fi pe buletinele de vot, ori în toată țara, ori în mai multe județe. Este pasul despre care tot vă anunțam. Astăzi toată ziua am avut atacuri repetate împotriva noastră, unul după altul, unul după altul, unul după altul”, a fost reacția lui George Simion, joi seara.

Liderul AUR a anunțat un mare miting în Bistrița, sâmbătă, 19 octombrie.

Citești și: Bărbat accidentat mortal în timp ce traversa autostrada A1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS