14.4 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal“U” Craiova – FC Botoşani / Moldovenii anunţă că nu vin în excursie în Bănie

“U” Craiova – FC Botoşani / Moldovenii anunţă că nu vin în excursie în Bănie

Universitatea Craiova şi FC Botoşani se vor întâlni duminică, de la ora 16.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, într-o partidă din cadrul etapei 13 a Superligii.

Va fi al 28-lea duel între olteni și botoșăneni în SuperLigă. Ştiinţa conduce la meciurile directe, are 11-9 la victorii, în timp ce 7 partide s-au terminat la egalitate. Celec două formaţii s-au întâlnit şi în Cupa României, competiţie în care Universitatea Craiova şi-a adjudecat două victorii, iar moldouvenii una.

Vezi oferta Superbet pentru meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani!

Partida din Bănie va fi arbitrată de Ionuţ Coza (Cernica). Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Marius Badea (Vâlcea) şi Ionuţ Bobe (Bucureşti). Al patrulea oficial va fi Iulian Călin (Ştefăneşti).

VAR-ul va fi asigurat de Iulian Dima (Bucureşti) şi Mihăiţă Necula (Bucureşti).

Observator din partea CCA va fi Robert Dumitru (Sf. Gheorghe). LPF l-a desemnat supervizor pe Ioan Bogdan (Arad).

Liviu Ciobotariu: “Avem nevoie de puncte”

Victoria din etapa trecută, 2-0 cu Rapid, le-a dat un moral foarte bun moldovenilor. Antrenorul echipei FC Botoşani, Liviu Ciobotariu, a ținut să-și laude elevii pentru felul în care au răspuns cerințelor sale la antrenamente şi s-a arătat încrezător în privinţa “examenului” de la Craiova.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

“Este clar că avem o misiune grea, pentru că întâlnim un adversar care în special pe teren propriu, dar şi în deplasare, practică un fotbal foarte bun. Este o echipă cu jucători cu calitate foarte bună. Mitriţă, Ivan, Baiaram ar fi trei dintre jucătorii care pot face diferenţa în orice moment. Craiova este o echipă puternică, iar în ultimele sezoane s-a luptat pentru câştigarea titlului. Trebuie să fim foarte bine pregătiţi pentru acest examen. Suntem într-un moment bun, venim după un rezultat pozitiv, dar este clar că va trebui să fim foarte bine montaţi pentru acest joc.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Echipa noastră a arătat foarte bine în ultima perioadă, s-a antrenat foarte bine în această pauză competiţională. Suntem motivaţi să mergem la Craiova să facem un rezultat pozitiv. Îmi doresc foarte mult acest lucru, şi jucătorii la fel, pentru că avem nevoie de puncte, de continuitate în ceea ce înseamnă rezultatele pozitive. Suntem pregătiţi pentru acest examen”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Eduard Florescu: “Mergem cu gândul să scoatem ceva”

Optimist s-a arătat şi mijlocaşul Eduard Florescu, jucător care a fost legitimat la Universitatea Craiova pentru scurt timp.

“Ne aşteaptă un meci foarte dificil, la o echipă foarte bună, care an de an s-a bătut sus, dar mergem cu gândul să scoatem ceva. Trebuie să ne întoarcem cu ceva din această deplasare, pentru că se poate. Pentru noi nu ar fi o supriză să obţinem un rezultat pozitiv în Bănie, poate pentru alţii ar fi. Noi ştim cine suntem, ştim cum ne-am antrenat şi n-ar fi o surpriză. Cu siguranţă o să încerm să găsim slăbiciunile lor şi sper să acţionăm acolo. Nu ne îngrijorează situaţia din clasament, pentru că este foarte strânsă lupta. Cu o victorie poţi ajunge foarte sus”, a spus Florescu.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Întrebat dacă are de luat o revanşă faţă de cei de la Ştiinţa, fotbalistul Botoşaniului a spus: “Nu am de luat nicio revanşă. Eu intru pe teren doar cu gândul să-mi ajut echipa. Îmi fac treaba cât pot de bine. La fiecare meci intru foarte motivat şi mă gândesc doar să-mi ajut echipa, nu neapărat să înscriu”.

Citeşte şi: “U” Craiova – FC Botoşani / Vrem victorie şi spectacol!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS