7.3 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO asociație de proprietari din Târgu Jiu a organizat un Festival al recoltei în fața blocului

O asociație de proprietari din Târgu Jiu a organizat un Festival al recoltei în fața blocului

Asociația „Între vecini” din Târgu Jiu a organizat un minifestival al recoltei într-un cunoscut cartier din municipiu.

Zeci de membri ai Asociației din zona Liceului Teologic s-au organizat și au pregătit în fața blocului mese cu bucate. Au fost puse murături și cei mici au fost și ei implicați în activități educative.

„Le suntem recunoscători celor care ne-au fost alături atât cu prezența cât și pe parcursul procesului de organizare. Știți de ce a fost un eveniment magic? Pentru că gospodinele comunității noastre au pregătit o varză cu care incredibilă, o turtă arămie fabuloasă, niște chiseliță aromată cum nu vă puteți imagina, castane dulci, dulci… foarte dulci. Zacuscă și dulcețuri fel de fel au fost de asemenea delicatese de soi. Cum să poți juriza cea mai bună zacuscă dacă nu te poți opri din mâncat?
Și nu am avut doar mâncare. Am avut legume delicioase pentru atelierul de conservărit (castraveți în saramură), de la doamna Bianca Curalea, țesături și conserve de la doamna Mester popular Liliana Arapu, atmosferă de poveste, creată de acordeonul domnului Lucian Constantin, lavanda de la Lavanda de Peștișani, împletituri fel de fel de la domnul Nicu, și nu în ultimul rând limonadă și fel de fel de cafeluțe aromate de la MA’COffee.

Vă mulțumim tuturor! Rezumatul festivalului este rodul muncii împreună. De asta e importantă viața în comunitate. Uniți facem magie!!! Și dacă încă nu ați reușit să participați la un eveniment marca Comunitatea Infinitului vă așteptăm pe 30 octombrie la un Halloween de groază. Revenim curând cu detalii așa că fiți cu ochii pe pagina noastră de facebook.

Această comunitate este finanțată prin Acceleratorul de Comunitate, un program al Asociației ÎntreVecini, prin care, timp de un an, ne vom dezvolta o comunitate sustenabilă. Partenerul principal al Asociației ÎntreVecini este BRD-Groupe Societe Generale”, conform unei informări.

Citește și: Un cadavru a căzut dintr-un dric, pe o stradă din Polonia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS