7.8 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljAflă ce surprize mai aduce Târgul de Crăciun de la Craiova

Află ce surprize mai aduce Târgul de Crăciun de la Craiova

Moș Crăciun pare că ar vrea să se mute cu totul la Târgul de Crăciun de la Craiova. Acesta și-a adus în urmă cu o săptămână sania la Craiova, acum își aduce și liftul.

În fapt, este vorba de o altă surpriză de la Târgul de Crăciun pe care primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu și-l dorește a fi un eveniment unic.

Recent, primarul Craiovei a anunțat că pe lângă sania lui Moș Crăciun care va “zbura” deasupra Pieței Mihai Viteazul, o nouă atracție a târgului va fi liftul lui Moș Crăciun. Liftul magic te duce în casa Moșului din Laponia. Un astfel de lift interactiv va fi amplasat în zona centrală și va oferi o senzație unică. Cei care urcă în lift, cu precădere cei mici, nu au decât să apese pe un buton, iar liftul îi va duce într-un tărâm de basm. Ca să fie convingătoare Olguța Vasilescu a postat pe contul de TikTok și un video cu liftul magic care duce direct în casa moșului. Aici micuții sunt așteptați de însuși Moș Crăciun.

O lume de poveste

Din descrierea primarului, orașul va fi un adevărat basm, o întreagă feerie de lumini și culoare. Aceasta a dat detalii despre aranjamentele care vor fi făcute pentru ca vizitatorii Târgului de Crăciun să intre în atmosfera poveștii „Frumoasa și bestia“.

“Din 15 noiembrie, pe cerul Craiovei va putea fi văzută sania trasă de reni cu Moș Crăciun care va veni personal să vadă cel mai frumos târg de sărbători din România. În satul lui sunt pregătite multe atracții:

  • colace pe gheață,
  • roller coaster,
  • căsuțe cu bunătăți și suveniruri,
  • carusele,
  • instalații care vă taie respirația.

În Piața Frații Buzești puteți asista la scena nașterii Domnului. La Doljeana vă întâmpină decorurile din Star Wars. În Piața Mihai Viteazul puteți vedea dansând Frumoasa și Bestia. Este prima oară în România când personajele capătă viață cu ajutorul luminilor și inteligenței artificiale.

Satul Bellei este plin de trandafiri, iar prințul transformat în Bestie poate fi văzut în balconul palatului, păzit de lupi albi, înfricoșători. Pe patinoar va trona bolul de sticlă în care se află trandafirul care se scutură. Sfeșnice, ceasuri, dulapuri vorbitoare completează unul dintre cele mai frumoase decoruri care au putut fi văzute, într-o explozie de lumină și culoare”, spune primarul Craiovei.

Citește și: Craiova: Expoziția itinerantă „Aufarbeitung. RDG și România în cultura memoriei”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS