11.2 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn elvețian de 19 ani a furat o mașină și a făcut două accidente

Un elvețian de 19 ani a furat o mașină și a făcut două accidente

Un elvețian de 19 ani, urmărit de polițiști pe DN1 după ce a furat o mașină și a făcut două accidente.
Poliţiştii din Sibiu şi Braşov au demarat, duminică, o operaţiune de tip ”năvodul” pentru a-l prinde pe tânăr. El conducea o mașină furată, nu avea permis de conducere și a ieșit pozitiv la drugtest.

„Poliţia Municipiului Făgăraş a fost sesizată, astăzi, de către deţinătorul unui autovehicul, care semnala faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul pe care îl parcase pe un teren situat în zona periferică a municipiului. S-a stabilit faptul că, după ce ar fi fost sustras, autoturismul a fost condus pe DN 1, pe direcţia judeţului Sibiu, astfel că s-a procedat la informarea colegilor din judeţul vecin cu privire la eveniment, în cauză fiind declanşată acţiunea ‘Năvodul’”, au transmis, duminică, oficialii IPJ Braşov.

Potrivit acestora, în jurul orei 11:10, după ce au fost comunicate tuturor echipajelor din teren datele autovehiculului aflat în atenţie, acesta a fost observat pe DN1, pe sectorul de drum Veştem – Şelimbăr.

”Întrucât conducătorul auto nu s-a supus semnalelor de oprire, poliţiştii au procedat la urmărirea autovehiculului în trafic. Tânărul a fost ulterior reţinut pe o stradă din localitatea Şelimbăr. Conducătorul auto a fost verificat în bazele de date şi a rezultat faptul că nu este posesor de permis de conducere”, potrivit IPJ Braşov.

Citește și: Un avion cu 228 de pasageri la bord a cerut să aterizeze imediat pe Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS