13.3 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a înjunghiat mortal un bărbat în piept, aparent fără niciun motiv

Un tânăr a înjunghiat mortal un bărbat în piept, aparent fără niciun motiv

Un tânăr de 23 de ani din Mureș a înjunghiat, aseară, un bărbat, de 60 de ani, în piept, aparent fără niciun motiv. Victima a murit pe loc în urma loviturii care i-a străpuns inima.
Atacul sângeros a avut loc în apropiere de centrul oraşului Iernut. Bărbatul fusese în vizită la fiica lui şi se îndrepta spre casă. A fost oprit însă din drum de tânărul de 23 de ani.

Prietenul agresorului: „Am auzit un domn că strigă ajutor, ajutor, lasă-mă în pace. Am intervenit eu și doamna cu care stăteam la povești și i-am zis (Ştefan) lasă pe domnul în pace, el s-a întors, o fugit și după aia domnul și-a desfăcut geaca, era plină de sânge, zicea sunați repede la 112 la salvare că sunt înjunghiat, a fugit până la un stâlp și o picat jos.”
Prietenul agresorului: „Cuțitul mi l-o furat de la mine din casă, eu am ieșit un pic mai repede, că el mai venea în vizită și i-am lăsat cheie. El o rămas, eu am ieșit, după aia a luat cuțitele și a ieșit afară.”

Individul a reuşit să fugă, însă poliţiştii l-au găsit, ascuns lângă un magazin. A fost dus la audieri, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

În tot acest timp, medicii chemaţi la faţa locului au încercat să îl salveze pe omul rănit grav. În cele din urmă, s-au văzut nevoiţi să declare decesul.

Suspectul lucra la o firmă de cablaje din Mureș şi locuia împreună cu tatăl și logodnica lui într-un sat din apropiere. Cunoscuţii spun că se pregătea să plece la muncă în Germania.

Citește și: (VIDEO) Inundaţii severe în Italia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS