16.7 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJennifer Lawrence este însărcinată cu al doilea copil

Jennifer Lawrence este însărcinată cu al doilea copil


Actriţa americană Jennifer Lawrence este însărcinată cu al doilea copil, a confirmat pentru Vogue un reprezentant al vedetei.

Jennifer Lawrence, de 34 de ani, mai are un fiu în vârstă de doi ani, Cy, cu soţul ei, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 2019 la conacul Belcourt din Newport, Rhode Island.

Lawrence s-a afirmat în principal prin rolul din filmul „Silver Linings Playbook”, care i-a adus un Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Ea a jucat, de asemenea, în super-producţii precum „The Hunger Games” şi a terminat recent filmările pentru „Die, My Love”, în regia lui Lynne Ramsay, producţie în care joacă alături de Robert Pattinson.

Actriţa deţine, de asemenea, printre alte distincţii, trei Globuri de Aur, un premiu BAFTA, şapte MTV Movie Awards şi şase People’s Choice Awards.

Lawrence, rol de producător

În prezent, Lawrence continuă să experimenteze atât în faţa, cât şi în spatele camerei de filmat, punând accent pe documentarele ce scot în evidenţă problemele femeilor şi cauzele sociale, realizate de propria sa companie de producţie, Excellent Cadavear.

Pe 25 octombrie, Zurawski v Texas – un documentar despre impactul legilor stricte anti-avort din Texas pe care ea l-a produs executiv alături de Hillary Clinton – are premiera la New York, Los Angeles, Austin și San Antonio.

„Am simțit că este esențial nu numai să lansăm filmul pe piețele tradiționale precum New York și Los Angeles”, a spus regizorul Maisie Crow pentru Deadline, „dar să îl facem disponibil în timpul acelei ferestre în locații din Texas, pentru a ne asigura că texanii înțeleg ce interzic aceste avortur.” Proiecții gratuite în orașele cu măsuri de avort pe buletinul de vot de stat din această zi a alegerilor, inclusiv Charlotte și Phoenix, vor fi adăugate și în săptămânile următoare.

La sfârșitul lunii noiembrie, Bread & Roses – documentarul despre femeile afgane care trăiesc în Kabul condus de talibani pe care Lawrence l-a coprodus cu Malala Yousafzai – începe să fie difuzat pe Apple TV+.

Citește și: (VIDEO) 7 percheziții într-un dosar de fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS