9 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Cinci percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

(VIDEO) Cinci percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

-

În cadrul operațiunii JUPITER, azi dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Mureș au efectuat cinci percheziții într-un dosar de evaziune fiscală.

Din anul 2021 și până în prezent, reprezentanții unei societăți comerciale, din județul Mureș, ar fi ascuns sursa impozabilă și ar fi omis evidențierea în actele contabile a operațiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.
Prin faptele săvârșite ar fi fost creat bugetului statului un prejudiciu evaluat până în prezent la aproximativ 50.000 de lei.

Acțiunea vizează investigarea unor infracțiuni de înșelăciune în domeniul asigurărilor și fals în declarații. Printre aspectele anchetate se află o posibilă tentativă de obținere frauduloasă a unei despăgubiri pentru un autoturism, evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

Autoritățile urmează să pună în aplicare șapte mandate de aducere. Persoanele vizate vor fi audiate pentru a clarifica circumstanțele cazului și implicațiile acestora în activitățile investigate.

Citește și: 25 de șoferi au rămas pietoni, după o razie pe șoselele din Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Liga 2 / Remiză albă între FCU Craiova şi...

Formaţiile FCU Craiova şi FC Voluntari au remizat luni...

ȘTIRI GdS