21.2 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat eliberat condiţionat, arestat pentru tentativă de omor

Bărbat eliberat condiţionat, arestat pentru tentativă de omor

Judecătorii de la Tribunalul Mehedinţi au dispus arestarea unui bărbat din comuna Oprişor, recidivist, acuzat de tentativă de omor asupra unui membru de familie. Anchetatorii au precizat că, pe 23 octombrie, bărbatul şi-a lovit soţia cu un cuţit în zona capului şi a gâtului.

Procurorii au explicat că, în urmă cu un an, inculpatul a fost eliberat condiţionat, după ce a executat o pedeapsă pentru omor deosebit de grav.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat următoarea situaţie de fapt: în data de 23.10.2024, în jurul orei 15:50, în timp ce inculpatul B.Ş. se afla la locuinţa sa din comuna Oprişor, jud. Mehedinţi, pe fondul unui conflict spontan, a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit în zona capului şi în zona gâtului, pe soţia sa B.F., cu scopul de a-i suprima viaţa.

Inculpatul a comis fapta în stare de recidivă postexecutorie, întrucât în cursul lunii noiembrie 2023, acesta a fost eliberat la termen, după ce a executat o pedeapsă de 20 de ani închisoare aplicată pentru comiterea unei infracţiuni de omor deosebit de grav”, au precizat anchetatorii.

Pe data de 24 octombrie, bărbatul a fost arestat preventiv. Mandatul de arestare a fost emis de Tribunalul Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS