24.4 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn motociclist a murit după ce a fost proiectat într-un stâlp de o maşină care nu i-a acordat prioritate

Un motociclist a murit după ce a fost proiectat într-un stâlp de o maşină care nu i-a acordat prioritate

Un motociclist a fost accidentat mortal, duminică seară, pe o stradă din municipiul Galaţi, după ce a fost acroşat de o şoferiţă care nu i-a acordat prioritate şi proiectat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Poliţiştii gălăţeni au intervenit duminică, în jurul orei 17.50, la un accident rutier produs pe bulevardul George Coşbuc, din municipiul Galaţi.

Un autoturism, condus de o femeie de 34 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe banda a doua de circulaţie, în momentul în care ar fi schimbat direcţia de deplasare, din banda a doua în prima bandă de circulaţie, ar fi acroşat o motocicletă condusă de un bărbat, de 30 de ani, din Galaţi, care se deplasa pe banda întâi, în acelaşi sens. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului. Motociclistul a murit la scurt timp.

Conform Observatornews, femeia era chiar fosta iubită a motociclistului, dar accidentul nu ar fi fost provocat cu intenţie. Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, a fost condusă la spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii urmează să stabilească în ce circumstanţe s-a produs tragedia.

Citeşte şi: Avarie la rețeaua de apă din Baia de Fier

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS