24.4 C
Craiova
luni, 28 octombrie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, departe de forma dorită! Înfrângere grea cu Yuan la Hong Kong

Simona Halep, departe de forma dorită! Înfrângere grea cu Yuan la Hong Kong

Simona Halep a pierdut în primul tur al turneului de 250 de puncte de la Hong Kong, scor 3-6, 3-6, în fața chinezoaicei Yue Yuan (26 de ani, 44 WTA). Simona a condus cu scorul de 3-0 în setul secund, dar a pierdut apoi incredibil şase game-uri consecutive și a părăsit competiția încă din primul tur.

Startul de joc a fost greoi pentru sportiva noastră. Simona a avut nevoie de circa nouă minute pentru a câștiga primul game pe propriul serviciu. Pe măsură ce partida avansa, adversara româncei a crescut agresivitatea, iar serviciul nu a ajutat-o pe româncă. În game-ul patru, la 2-1, chinezoaica a izbutit break-ul, unul care s-a arătat decisiv în primul set. Halep nu a avut inspiraţia să revină, iar Yuan a trecut în faţă pe tabelă după 6-3.

Simona a fost jucătoarea mai agresivă de pe teren în primele minute din actul secund, ea distanțându-se chiar la 3-0. Imediat apoi, însă, Halep a început să greșească din nou. Yuan a reușit și ea trei game-uri la rând, egalând situația pe tabelă. Momentul a fost unul decisiv din punct de vedere psihic pentru constănţeancă, pentru că din acel moment nu prea a mai contat în meci. S-a încheiat 6-3 şi în setul secund, iar Simona părăseşte rapid competiţia din Hong Kong.

Pentru prezenţa în primul tur la Hong Kong, Halep va primi 2.890 de dolari şi un punct WTA.

Yuan va primi pentru accederea în turul doi un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Citeşte şi: Handbal (f) / Pera şi Ostase au tras concluziile la finalul Trofeului Carpaţi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS