16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrii echipelor româneşti

Arbitrii echipelor româneşti

Partida tur dintre echipele Oţelul Galaţi şi Trabzonspor, din ultima fază a Cupei UEFA Intertoto, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Spania, avându-l la centru pe spaniolul Cesar Muniz Fernandez. Acesta va fi ajutat de Jesus Calvo Guadamuro şi Jose Manuel Fernandez Miranda.
Partida tur se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.00, la Galaţi. Meciul retur, care va avea loc pe 28 iulie, la Trabzon, de la ora 19.30, va fi arbitrat de rusul Stanislav Sukina, ajutat de compatrioţii săi Evgheni Volnin şi Viktor Kulagin. Partida tur dintre echipele Gloria Bistriţa şi Atletico Madrid, din ultima fază a Cupei UEFA Intertoto, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Italia, avându-l la centru pe Nicola Rizzoli, care va fi ajutat de Renato Faverani şi Gianantonio Pugiotto.
Prima manşă se va disputa, sâmbătă, de la ora 18.00, la Bistriţa. Meciul retur, care va avea loc pe 28 iulie, la Madrid, de la ora 22.30, va fi arbitrat de scoţianul Charles Joseph Richmond, ajutat de compatrioţii săi James Bee şi Brian McGarry.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS