Pentru scaderea glicemiei la persoanele care sufera de diabet, dar si la cele atinse de obezitate, medicii naturisti recomanda ceaiul din pastai de fasole. Acesta se prepara dintr-o lingura de pastai, tocate marunt, la o cana de apa. Amestecul se fierbe 10-15 minute si se strecoara. Din acest ceai se consuma doua-trei cani pe zi. In timpul verii, pentru scaderea glicemiei se poate folosi sucul de pastai de fasole verde, care se prepara din pastai maruntite si stoarse. Din aceasta bautura se bea cite un pahar pe zi.
Ceaiul din pastai de fasole scade glicemia la diabetici si la obezi
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei