13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎmpuşcături la Institutul de Medicină Legală Craiova

Împuşcături la Institutul de Medicină Legală Craiova

Trei bărbaţi au deschis focul în această după-amiază în incinta Institutului de Medicină Legală (IML) din Craiova, rănind un tânăr venit pentru a-şi scoate un certificat medical în urma unui alt incident petrecut pe o terasă în urmă cu câteva zile, informează NewsIn.
„Agenţii de poliţie au primit o sesizare prin care erau solicitaţi să intervină la IML Craiova, unde un tânăr, pe nume Dumitru Daniel Ogun, în vârstă de 22 de ani, a fost agresat de trei atacatori. Anchetatorii au stabilit că unul dintre cei agresori a folosit un pistol cu bile în timpul altercaţiei“, a declarat Maria Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dolj.
Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pentru a primi îngrijiri medicale. În curtea spitalului, conflictul dintre prietenii victimei şi cei ai agresorilor a continuat, poliţiştii Secţiei II fiind chemaţi să intervină la faţa locului pentru aplanarea conflictului. Poliţiştii craioveni au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul şi a-i identifica pe toţi cei implicaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII