14.4 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Lazio a fost aşteptată la Aeroportul Băneasa de patru suporteri români

Fotbal: Lazio a fost aşteptată la Aeroportul Băneasa de patru suporteri români

Delegaţia echipei Lazio Roma a ajuns luni seară la Bucureşti, la ora 20:00, cu o oră mai târziu decât cea aunţată iniţial, şi a fost aşteptată la aeroport de patru suporteri români echipaţi cu steguri şi fulare.
Lazialii au părăsit în grabă aeroportul Băneasa, fără a da declaraţii presei, şi s-au îndreptat spre autocarele aflate în incinta aeroportului, care i-au transportat la hotelul Marriott, acolo unde vor fi cazaţi pe durata şederii în România.
Echipa italiană are programată luni o conferinţă presă, care va avea loc la stadionul Naţional, iar în locul antrenamentului oficial, la care lazialii au renunţat, formaţia va face doar o inspecţie a terenului de joc.
Antrenamentul echipei italiene se va desfăşura marţi, pe stadionul Dinamo, de la ora 10:00, deşi iniţial era programat luni, de la ora 21:00.
Manşa secundă din turul III preliminar dintre Dinamo Bucureşti şi Lazio Roma va avea loc marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul Naţional din Complexul Lia Manoliu, partida urmând să fie transmisă de Antena 1. În tur, Lazio şi Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS