15.9 C
Craiova
sâmbătă, 5 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Victor Piţurcă explică selecţionarea jucătorilor Sergiu Radu, Dan Matei şi Eugen Trică

Fotbal: Victor Piţurcă explică selecţionarea jucătorilor Sergiu Radu, Dan Matei şi Eugen Trică

Selecţionerul Victor Piţurcă a expus, luni, într-o conferinţă de presă, motivele care l-au determinat să îi cheme la echipa naţională pe Sergiu Radu şi Dan Matei, în premieră, şi pe Eugen Trică, după şase ani de pauză, acestea constând în accidentările sau forma slabă ale altor fotbalişti, informează NewsIn.
"Şi nevoit de unele absenţe, şi de faptul că Sergiu Radu s-a transferat de la o echipă mică la una bună din Germania, unde a marcat şi două goluri, şi forma slabă a lui Claudiu Niculescu, şi accidentarea lui Mazilu au făcut să fie convocat Sergiu Radu. Sper ca el să ajute echipa naţională şi să marcheze goluri", a spus Piţurcă.
În privinţa fundaşului dreapta al Gloriei Bistriţa, Dan Matei, selecţionerul a precizat: "Am avut două variante, el şi Panin, de la CFR Cluj. L-am ales pe el pentru că joacă fundaş dreapta, am vorbit şi cu Sabău despre el şi a avut numai cuvinte de laudă". Dan Matei a fost chemat la echipa naţională în locul lui Cosmin Contra, care s-a reaccidentat în cursul săptămânii trecute.
Piţurcă a mai spus că Eugen Trică a fost chemat pentru a suplini absenţele accidentaţilor Alin Stoica şi Costin Lazăr: "Alin Stoica s-a accidentat la ultimul meci din campionat şi a fost consultat de Pompiliu Popescu, constatându-se că are ruptură, Costin Lazăr s-a accidentat şi el şi astfel l-am chemat pe Trică".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII