19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExpoziţie cu vânzare de mărţişoare

Expoziţie cu vânzare de mărţişoare

Copiii şi cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit (GPP) nr. 5 din Slatina au deschis în aceste zile o expoziţie cu vânzare de mărţişoare şi felicitări, în scop caritabil. Acţiunea care a demarat miercuri se va încheia pe 8 martie. Banii adunaţi în cadrul proiectului vor fi donaţi celor 30 de copii romi de la Grădiniţa cu Program Normal (GPN) nr. 19 din Slatina.

Activitatea se derulează în cadrul parteneriatului interjudeţean „Dibăcie, fantezie, creativitate“, încheiat anul trecut între GPP nr. 5 Slatina şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată“ din localitatea Fieni, judeţul Dâmboviţa.

În această acţiune sunt incluse toate grupele de preşcolari ale GPP nr. 5.

Cei aproximativ 200 de prichindei confecţionează mărţişoare îndrumaţi de educatoare. „Ne-am pregătit din timp. Am adunat materiale, floricele, seminţe, frunzuliţe şi ne-am apucat de treabă. Am confecţionat diverse tipuri de mărţişoare, de la floricele şi până la figurine“, a spus Ioana Chirici, educatoare la grupa mică „B“.

În curând, la GPP nr. 5 urmează să sosească un colet cu alte mărţişoare şi felicitări de la grădiniţa din Fieni, pentru a fi vândute. Alte expoziţii cu vânzare în acelaşi scop vor avea loc de Paşti şi în preajma Crăciunului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS