16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAndreea Marin Bănică a făcut-o pe Mihaela Rădulescu mincinoasă

Andreea Marin Bănică a făcut-o pe Mihaela Rădulescu mincinoasă

Războiul declaraţiilor între Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu continuă. De data aceasta cea care atacă este Andreea Marin Bănică, chiar pe blogul său. Zâna surprizelor o face pe Mihaela Rădulescu mincinoasă şi susţine că nu va mai încerca să se împace cu aceasta.
Conflictul dintre cele două s-a acutizat anul trecut, în timpul strângerii de fonduri pentru o campanie umanitară.
În mesajul afişat pe blogul său, Andreea Marin Bănică susţine că deşi a încercat să comunice cu Mihaela Rădulescu şi chiar a încercat să o sprijine în campaniile ei, aceasta a continuat să mintă în ceea ce o priveşte.
Când cineva îmi răsplăteşte gesturile făcute cu bună credinţă minţind public în privinţa mea, cu intenţia clară de a-mi pune reputaţia la îndoială pe nedrept, după atâţia ani de muncă, atunci îmi rezerv dreptul de a clarifica lucrurile (aşa cum am făcut invitată fiind la Realitatea, o singură dată şi foarte direct) fără a lăsa loc de dubii, şi de a-mi vedea apoi de treabă pe cont propriu
, scrie Andreea Marin Bănică pe blogul său.
Conflictul dintre cele două vedete de televiziune are rădăcini mai vechi. În 2007, Andreea Marin Bănică a prezentat public mai multe SMS-uri primite de la Mihaela Radulescu, în care apăreau acuzaţii de rea voinţă şi „josnicie” în intervenţia acesteia într-o campanie umanitară. Andreea Marin Bănică a acuzat-o atunci pe Mihaela Radulescu de faptul că i-a refuzat banii donaţi pentru o acţiune umanitară. La randul ei, Mihaela Rădulescu a spus ca nimic nu a impiedicat-o pe Andreea Marin Bănică să doneze şi că totul a fost doar o campanie de imagine.
Cu un an înaintea acestor schimburi de replici, cele două vedete au avut şi momentul de reconciliere, chiar la Realitatea TV, când au declarat că nu au nimic de împărţit una cu cealaltă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII