16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAntrenorul lui Galatasaray a demisionat, Hagi este favorit îl înlocuiască

Antrenorul lui Galatasaray a demisionat, Hagi este favorit îl înlocuiască

Galatasaray Istanbul a anunţat astăzi că germanul Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din cauza unor divergenţe cu oficialii clubului, iar presa turcă susţine că Gheorghe Hagi este favorit să preia formaţia de la malul Bosforului.
"Directorul tehnic Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din cauza divergenţelor de opinie pe care le-a avut cu conducerea clubului. Demisia i-a fost acceptată de Consiliul de Administraţie. Suntem siguri că această schimbare nu va afecta obiectivul echipei din acest sezon", scrie site-ul oficial al grupării turce.
În vârstă de 73 de ani, Feldkamp a semnat în vara trecută un contract pe două sezoane cu formaţia turcă şi avea ca obiectiv câştigarea titlului de campioană. După 28 de etape, Galatasaray se află pe locul 2 cu 61 de puncte acumulate, două mai puţin decât liderul Fenerbahce.
Conform presei din Turcia, Gheorghe Hagi este favorit să preia postul de antrenor principal al lui Galatasaray, echipă pe care a mai pregătit-o între 2004 şi 2005. "Pleacă Feldkamp, vine Hagi", notează publicaţia Tumspor, care adaugă că pe lista conducerii grupării turce se mai află, în afara lui Hagi, nemţii Falko Gotz şi Klaus Toppmoller, dar şi danezul Michael Laudrup.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII