19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremierul Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat ministrului de Interne o anchetă în cazul incidentelor de la summit

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat ministrului de Interne o anchetă în cazul incidentelor de la summit

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut aseară ministrului de Interne Cristian David să înceapă o anchetă în cazul incidentelor de miercuri de la Timpuri Noi. Premierul doreşte să afle modul în care au acţionat forţele de ordine.
Un alt protest antiglobalizare a avut loc, aseară, în faţa Ambasadei Cehiei din Capitală. Douăzeci de tineri au manifestat împotriva scutului antirachetă NATO.
Forţele de ordine au ridicat miercuri 54 de tineri manifestanţi aflaţi într-o hală de la Timpuri Noi. Acţiunea a survenit în urma unei plângeri formulate de directorul firmei care le-a închiriat spaţiul manifestanţilor. Directorul societăţii Flaros a reclamat şi că a fost agresat de Răzvan Martin, coordonatorul de proiecte de la Agenţia de Monitorizare a Presei.
Răzvan Martin neagă toate acuzaţiile şi spune că se gândeşte să dea în judecată Poliţia Română. Decizia finală de chemare în judecată va fi luată după întâlnirea cu avocaţii Agenţiei de Monitorizare a Presei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS