Palatul RSR a marcat joi, printr-o petrecere privată, redeschiderea sa oficială. La acest eveniment organizat cu meticulozitate de noul manager, Costi Gheorghe, oaspeţii s-au simţit mai bine decât „la mama acasă“. În casa nouă, mâncărurile au fost alese şi pregătite cu multă grijă: purceluşi de lapte, fazani, totul, într-o desăvârşită artă culinară. Nu a lipsit nici meniul specific românesc, servit cu îndemânare de chelneri profesionişti pe terasa rustică a palatului.
Cadrul natural în care este amplasat complexul de pe malul Jiului, la Podari, într-un colţ de verdeaţă, a fost completat în mod armonios de dansurile populare ale membrilor Ansamblului de Dansatori „Maria Tănase“, de muzica oltenească, dar şi de mămăliguţa la ceaun, viţelul la proţap, murăturile şi platourile româneşti, cu ceapă, brânză, şuncă. Desertul a fost şi el copios, pe lângă delicioasa cascadă de ciocolată, oaspeţii desfătându-şi privirea cu frumoasele modele ale Agenţiei Royal Models, care au prezentat o colecţie de costume de baie.