23.1 C
Craiova
vineri, 6 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal, Liga I, etapa 3: UNIVERSITATEA CRAIOVA - FARUL CONSTANŢA 3-2

Fotbal, Liga I, etapa 3: UNIVERSITATEA CRAIOVA – FARUL CONSTANŢA 3-2

Universitatea Craiova a învins în această seară, cu scorul de 3-2, pe Farul Constanţa, într-o partidă din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, meci în care oltenii au ratat două lovituri de la 11 metri prin Bornescu şi Costea, informează NewsIn.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FARUL CONSTANŢA 3-2 (Baird 37, Fl. Costea 49, Mitchell 69 / Gerlem 45, D. Stoica 46-autogol)

Universitatea Craiova: Bornescu – Dănănae, Găman, Rose, Mitchell – Prepeliţă (Bărboianu 76), D. Stoica, Dilevski, Woobay (Gângioveanu 2) – Fl. Costea (Dina 62), Baird. Antrenor: Nicolo Napoli.

Farul Constanţa: Vlas – Farmache, Şchiopu, Barbu, Pătraşcu – Teekloh (Chico 66), Băcilă, Cruceru, Rusmir (Voiculeţ 59) – Gerlem, Gosic (Mendy 46). Antrenor: Ion Marin.

Cartonaşe galbene: Gângioveanu 75, 90+1 / Farmache 40, 72, Barbu 55, Cruceru 59, Băcilă 76

Cartonaşe roşii: Gângioveanu 90+1, Farmache 72

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Ioan Onicaş, Dorin Mudura

Stadion: Extensiv Parc; Meciul s-a disputat cu porţile închise, în urma unei decizii a Comisiei de Disciplină a FRF

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 36: Baird a primit o pasă în adâncime pe partea dreaptă, a intrat în careu şi a marcat cu un şut plasat pe lângă portarul Vlas.

1-1, min. 45: Gerlem a profitat de gafa fundaşului Găman şi a sprintat până la punctul cu var, de unde a tras pe lângă Bornescu.

1-2, min 46: Dorel Stoica deviază în propria poartă o centrare a lui Gerlem.

2-2, min 49: Costea marchează spectaculos din interiorul careului de şase metri cu o semi-foarfecă, după o centrare venită de la Baird. 

3-2, min 69: Mitchell înscrie cu o lovitură de cap bine plasată, în urma unui corner.

În minutul 1 al partidei, Universitatea Craiova a beneficiat de un penalty care a fost ratat de portarul Mircea Bornescu. Lovitura de pedeapsă a fost obţinută de Wobay, care în urma faultului comis asupra lui a suferit o fractură de claviculă, în urma căreia a fost transportat la spital.

Din cauza temperaturii ridicate, arbitrul Ovidiu Haţegan a întrerupt jocul în minutul 25, pentru a permite fotbaliştilor celor două echipe să se hidrateze.

În minutul 40, Florin Costea a ratat al doilea penalty care a fost acordat Universităţii Craiova de Ovidiu Haţegan, în urma unui fault comis de Farmache asupra lui Prepeliţă.

Etapa a 3-a a fost ultima în care Universitatea Craiova a fost nevoită să joace cu porţile închise, urmând ca, din etapa a 5-a, în meciul contra echipei Oţelul Galaţi, suporterii alb-albaştrilor să-şi poată încuraja favoriţii de la stadion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII