20.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePiţurcă, la ieşirea de la DNA: "Totul e un mare abuz"

Piţurcă, la ieşirea de la DNA: „Totul e un mare abuz”

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat în această seară, la ieşirea de la DNA, că acţiunea procurorilor reprezintă un abuz şi că nu este vinovat cu nimic în cazul "Valiza".

"Au venit doi oameni, nu zece aşa cum s-a spus. Consider că este un mare abuz, pentru că nu am fost înştiinţat că trebuie să mă prezint. Ei spun că mi-au trimis o citaţie la vechiul domiciliu. Au trimis una şi la FRF", a spus Piţurcă, citat de NewsIn.

Acesta a explicat apoi motivul pentru care a fost ridicat de procurorii DNA: "Acela era un precontract de vânzare-cumpărarare a unui teren. Sunt acuzat de favorizarea infractorului. Adică de favorizarea lui Gigi Becali. De ce aş fi vinovat? Am omorât pe cineva? Am furat miliarde?".

Victor Piţurcă a fost ridicat azi de pe Aeroportul Otopeni, de către procurorii anticorupţie, care au emis mandat de aducere pe numele său în dosarul Valiza, deoarcece nu s-a prezentat la audieri. Piţurcă se întorcea de la Viena, unde a urmărit un meci între naţionalele Austriei şi Serbiei, scor1-3, din Grupa 7 din care face parte şi România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU