23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tren personal a deraiat după ce a lovit un autovehicul de mare tonaj

Un tren personal a deraiat după ce a lovit un autovehicul de mare tonaj

Un tren personal care circula pe ruta Adjud – Comăneşti (judeţul Bacău) a deraiat din cauza coliziunii cu un autovehicul de mare tonaj, şoferul maşinii fiind în stare gravă, a declarat azi pentru NewsIn directorul de comunicare al CFR Călători, Alexandru Dumitrescu.

" În jurul orei 17.07 după staţiile Asău şi Comăneşti la o trecere de cale ferată personalul 5205 a intrat în coliziune cu un mijloc de transport de mare tonaj încărcat cu pietriş. În urma impactului şoferul autovehicului a fost rănit grav fiind trasportat la spitalul din Bacău" a declarat Alexandru Dumitrescu.

Datorită impactului puternic locomotiva a suferit defecţiuni tehnice la pantograf (captorul electric – n.red.) şi în partea frontală fiind necesară înlocuirea acesteia. Pasagerii nu au suferit leziuni şi vor fi transportaţi cu o nouă garnitură sau cu mijloace de transport auto.

Potrivit directorului de comunicare CFR Călători o echipă tehnică din cadru CFR Infrastructură se ocupă de degajarea căii rulante, iar trenurile care sunt în cursă vor fi deviate, estimându-se întârzieri de peste o jumătate de oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS