13.6 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBerceanu spune că fostul director al Aeroportului Timişoara ar avea legătură cu ameninţarea cu bombă

Berceanu spune că fostul director al Aeroportului Timişoara ar avea legătură cu ameninţarea cu bombă

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu sugerează că ar exista o legătură între demisia fostului director al Aeroportului Timişoara şi ameninţarea cu bombă de la aeroport.

"Acolo a fost o problemă legată de anunţuri cu bombe inexistente, măsurile care s-au luat sunt normale. Nu cred că nu au legătură anunţurile cu faptul că ieri (marţi n.r.) a demisionat fostul director, care fusese dat mai jos", a declarat Berceanu la Iaşi.

El a precizat că, pe lângă verificările desfăşurate în prezent de Corpul de Control al ministerului cu privire la activitatea economică din ultima perioadă, Ministerul Transporturilor verifică şi acest incident. "Sunt convins că şi Poliţia şi SRI  vor avea ceva de spus în legătură cu incidentul", a adăugat el. Întrebat dacă are informaţii că fostul director ar avea legătură cu ameninţarea cu bombă, ministrul a replicat: "Nu am niciun fel de informaţii, ce am avut de spus am spus!".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS