29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Liga Campionilor: Programul meciurilor de astăzi

Fotbal – Liga Campionilor: Programul meciurilor de astăzi

Astăzi sunt programate ultimele două meciuri din manşa a doua a optimilor Ligii Campionilor. FC Barcelona întâlneşte pe teren propriu formaţia germană VfB Stuttgart, în tur cele două grupări terminând la egalitate, scor 1-1. Într-un alt meci, Bordeaux joacă pe teren propriu cu grecii de la Olympiakos Pireu, după ce în prima manşă s-au impus francezii cu 1-0.
Marţi seară, Inter Milano şi ruşii de la ŢSKA Moscova au făcut pasul către sferturile de finală. Italienii s-au impus cu 1-0 pe terenul lui Chelsea Londra, după ce câştigaseră şi meciul tur cu 2-1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Samuel Eto'o în minutul 78.
ŢSKA Moscova a câştigat, surprinzător, cu 2-1 la Sevilla, după ce în capitala Rusiei scorul fusese 1-1. Necid ('39) şi Honda ('55) au marcat golurile ruşilor, în timp Perotti ('41) a punctat pentru spanioli.
Săptămâna trecută în sferturile de finală au mai ajuns Olympique Lyon (1-0 şi 1-1 cu Real Madrid), Manchester United (3-2 şi 4-0 cu Milan), Arsenal Londra (1-2 şi 5-0 cu Porto) şi Bayern Munchen (2-1 şi 2-3 cu Fiorentina).
Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturi va avea loc vineri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS