16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRm. Vâlcea: Viceprimarul Romeo Rădulescu va candida pentru postul de primar

Rm. Vâlcea: Viceprimarul Romeo Rădulescu va candida pentru postul de primar

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PD-L, senatorul Dorel Jurcan, a declarat astăzi că, în mod cert, candidatul acestei formaţiuni politice pentru postul de primar în Râmnicu Vâlcea va fi actualul primar interimar, Romeo Rădulescu. “Mâine vom avea o  şedinţă a Biroului Permanent Judeţean în care urmează să votăm propunerea ca Romeo Rădulescu să reprezinte PD-L la alegerile parţiale din 18 aprilie. Considerăm că este cel mai potrivit pentru această competiţie şi suntem încrezători în victora sa", a spus Jurcan.

Romeo Rădulescu are 38 de ani, este inginer, şi, până luna trecută, când a  fost învestit ca primar interimar, după condamnarea edilului-şef, Mircia Gutău, a fost viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, pentru data de 14 aprilie, a.c, discutarea cererii de suspendare a executării pedepsei la trei ani şi şase luni de închisoare, pentru fapte de corupţie, în cazul lui Mircia Gutău şi al fostului viceprimar, Nicolae Dicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII