16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSchimbarea lui Ionaşcu de la conducerea Blue Air, motivată prin întârzierea unor decizii financiare

Schimbarea lui Ionaşcu de la conducerea Blue Air, motivată prin întârzierea unor decizii financiare

Directorul general al grupului Romstrade, Gheorghe Răcaru, motivează schimbarea lui Adrian Ionaşcu din funcţia de director general al transportatorului low-cost Blue Air, care face parte din grup, prin luarea cu întârziere a unor decizii financiare, fără a da detalii.

Egipteanul Sherif Ussama l-a înlocuit de luni pe Adrian Ionaşcu în funcţia de director general al Blue Air, iar cel din urmă a fost coborât în ierarhie pe poziţia de director general adjunct. Anterior, Sherif Ussama a deţinut funcţia de director de vânzări al companiei.

Potrivit directorului general al grupului Romstrade, din care face parte Blue Air, decizia de numire a egipteanului în această funcţie vine să consolideze poziţia Blue Air pe plan internaţional.

"La nivel de decizie, este foarte greu să găseşti un preşedinte de companie care să poată acoperi partea comercială şi operaţională. Adrian Ionaşcu se va ocupa de departamentul operaţional, iar Sherif Ussama de cel comercial, astfel reuşindu-se o completare a activităţii celor doi" a spus Răcaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS