29.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePlenul Parlamentului s-a reunit în sesiune extraordinară pentru dezbaterea şi votul suspendării preşedintelui

Plenul Parlamentului s-a reunit în sesiune extraordinară pentru dezbaterea şi votul suspendării preşedintelui

Plenul Parlamentului s-a reunit, în această după-amiază, în şedinţă comună, în cadrul sesiunii extraordinare al cărei singur punct pe ordinea de zi este dezbaterea şi votul asupra cererii de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, informează agerpres.ro.
Şedinţa a început cu un moment de reculegere în memoria militarilor care au murit, joi, în accidentul aviatic de la Buzău. Primul-ministru Victor Ponta şi ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, au participat, vineri, la aducerea unui omagiu în memoria victimelor accidentului de aviaţie petrecut, cu o zi în urmă, la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc, de lângă Buzău.
Un număr de 318 parlamentari şi-au înregistrat prezenţa la şedinţa reunită a Senatului şi Camerei Deputaţilor în care urmează să se dezbată şi să se voteze cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu înaintată de Uniunea Social Liberală.
La şedinţa de la Palatul Parlamentului participă şi şeful statului.
În schimb, 114 parlamentari sunt absenţi de la plenul reunit, condus de preşedintele Senatului, liberalul Crin Antonescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS