5.6 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Arestat preventiv pentru tâlhărie

Olt: Arestat preventiv pentru tâlhărie

I.F., de 22 ani, din comuna Cezieni, judeţul Olt, a fost arestat preventiv, ieri, pentru 29 de zile, fiin acuzat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. În ziua de 30 iulie, Ţ.R., de 49 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt a sesizat faptul că, în ziua de 27 iulie, în timp ce se deplasa pe strada Părului, din localitate, o persoană necunoscută i-a smuls lănţişorul din aur de la gât.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, s-a stabilit că lănţişorul persoanei vătămate fusese valorificat la o casă de amanet, din municipiul Caracal.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe tâlhar. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit, de asemenea, că acesta este suspect de comiterea tâlhăriei din data de 25 iulie, asupra lui C.N., de 69 de ani, căruia i-a smuls de la gât lănţişorul din aur, în timp ce se afla în faţa blocului în care locuieşte. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS