12.6 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: A accidentat un pieton şi a plecat de locul faptei

Olt: A accidentat un pieton şi a plecat de locul faptei

D. Ilie, de 88 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, în timp ce se deplasa pe carosabil aseară pe raza oraşului Drăgăneşti-Olt, sat Comani, în calitate de pieton, a fost accidentat de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.
În urma activităţilor desfăşurate, în această dimineaţă, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident, proprietatea lui P. Nicu, din municipiul Craiova, judeţul Dolj. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost condus de B. Ionel, de 41 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit doasr penal pentru săvârşiriea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS