9 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBaconschi: Guvernul Ponta îi tratează pe românii din străinătate ca pe nişte lepădături

Baconschi: Guvernul Ponta îi tratează pe românii din străinătate ca pe nişte lepădături

Teodor Baconschi a susţinut astăzi că guvernul Ponta ,,şi-a dat arama pe faţă” în privinţa raporturilor cu românii din străinătate şi că Executivul a pus în calendar ,,o zi de ruşine naţională” în contextul în care cetăţenii români din afara graniţei au fost scoşi de pe listele permanente, informează NewsIn.

,,Duhneşte a comunism în acest USL nereformat. E ca pe vremuri: românii din afara graniţelor sunt în fond nişte trădători, agenţi străini, lepădături. Tot ce putem face e să-i dezbinăm, să-i înfiltrăm sau, mai simplu, să-i ignorăm, mai ales că nu votează cum trebuie”, a spus democrat-liberalul pe pagina sa de socializare.
,,Guvernul Ponta şi-a dat arama pe faţă şi în privinţa raporturilor sale de ostilitate cu românii din Diaspora. Hai să-i scoatem de pe listele electorale, să le anulăm drepturile civile, că prea ne încurcă. Degeaba au <<revenit>> asupra poziţiei. Li se vede în fundul ochilor ura faţă de toţi românii liberi, care trăiesc şi muncesc în democraţii autentice”, a mai scris el.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS