6.4 C
Craiova
joi, 17 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDuşa a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 angajaţilor MAI

Duşa a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 angajaţilor MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a afirmat, astăzi, că a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 în cazul angajaţilor MAI, informează Agerpres.

„Am avut o primă şedinţă cu conducerea ministerului, cu şefii de arme, am făcut o radiografiere a activităţii din minister şi sigur după aceea şi o întâlnire cu cei care răspund de partea financiară a ministerului şi chiar astăzi am dispus plata restanţelor la echipament pe anul 2011. Aşa cum ştiţi, au fost plătite 60% dintre drepturile pe care lucrătorii ministerului le au şi am dispus şi plata diferenţei de 40%, aşa că datoriile ministerului faţă de lucrătorii acestuia pe 2011 vor fi plătite până la sfârşitul lunii integral, urmând să fac demersuri ca să-şi primească drepturile şi pentru anul 2012”, a declarat Duşa, după prima întâlnire de lucru cu şefii structurilor centrale din MAI.
El le-a spus jurnaliştilor că despre obiectivele sale o să discute peste două-trei zile.
În ceea ce priveşte actualizarea listelor electorale, Duşa a menţionat că se va lucra strict pe lege şi instituţional. Întrebat de presă despre mini-recensământ, el a spus că va face precizări după ce şedinţa comisiei constituite la minister în acest sens va elabora câteva variante de lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS