17.8 C
Craiova
vineri, 11 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Nicoliţă: Vreau să rămân la Saint-Etienne

Fotbal – Nicoliţă: Vreau să rămân la Saint-Etienne

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă a declarat că, în ciuda zvonurilor care îl dau plecat de la Saint-Etienne, el doreşte să se lupte pentru a rămâne la actuala sa echipă, cu care vrea să joace în cupele europene, informează publicaţia Le Progres, citată de Mediafax. „Am citit asta, dar eu vreau să mă lupt şi să joc cu Saint-Etienne în Europa“, a afirmat Nicoliţă pentru Le Progres, sursa citată precizând că impresarul românului îi caută echipă.

Saint-Etienne a debutat în noul sezon cu o înfrângere pe teren propriu, scor 1-2 cu Lille, meci în care Nicoliţă a rămas pe banca de rezerve. În campionatul trecut, românul a jucat 19 meciuri la formaţia franceză, marcând 3 goluri.

Faptul că nu mai este folosit de antrenorul Christophe Galtier l-a făcut pe Nicoliţă să piardă convocarea la echipa naţională pentru meciul amical cu Slovenia, programat miercuri, de la 21.45, la Ljubljana.

„Nicoliţă nu a jucat în ultimul timp. Am înţeles că se discută plecarea lui de la club, dar e foarte importantsă joace“, a explicat Victor Piţurcă renunţarea la Nicoliţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS