20.1 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParchetul Militar de la Timişoara a preluat ancheta în cazul avionului prăbuşit la Craiova

Parchetul Militar de la Timişoara a preluat ancheta în cazul avionului prăbuşit la Craiova

Parchetul Militar de la Timişoara a preluat ancheta în cazul prăbuşirii avionului IAR 99 Şoim, accident aviatic produs astăzi la Craiova, informează Ministerul Public citat de NewsIn.

„Pe rolul Parchetului Militar de la Timişoara a fost constituită, în cursul zilei de joi, o cauză penală în care se efectuează cercetări cu privire la incidentul aviatic produs pe raza municipiului Craiova. Din primele cercetări, a rezultat faptul că, la data de 23.08.2012, în jurul orei 10.36, în timp ce efectua un zbor de antrenament, avionul tip IAR 99 Şoim, aparţinând Centrului de Cercetări şi Încercări în Zbor Craiova, s-a prăbuşit, la aproximativ un minut de la decolare, iar la impactul cu solul acesta a luat foc”, se arată într-un comunicat remis presei de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Pilotul aflat pe locul din faţă al avionului, a decedat în urma leziunilor suferite la impactul cu solul, iar celălalt, aflat pe locul din spate s-a catapultat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS