13.9 C
Craiova
duminică, 6 octombrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Două persoane au fost reţinute după ce au şantajat un bărbat pentru a-i restitui maşina închiriată

Craiova: Două persoane au fost reţinute după ce au şantajat un bărbat pentru a-i restitui maşina închiriată

Două persoane suspectate că au şantajat un bărbat, cerându-i 2.000 de euro pentru a-i returna un autoturism Jeep pe care acesta îl închiriase pentru cinci zile unei femei, au fost reţinuţi în urma unor percheziţii efectuate la Craiova, informează NewsIn.

În baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Sectorului 1, poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule, cu sprijinul I.P.J. Dolj – poliţiştii au efectuat ieri trei percheziţii în Craiova, unde i-au depistat pe cei doi suspecţi, ambii în vârstă de 41 de ani.
S-a stabilit faptul că, la data de 22 iulie, un bărbat care avea un contract de colaborare cu o firmă de închirieri auto a închiriat unei femei autoturismul proprietate personală, marca Jeep, pentru o perioadă de cinci zile. Autoturismul nu a fost returnat la expirarea termenului de închiriere, iar proprietarul a fost contactat telefonic în repetate rânduri de unul dintre suspecţi, care i-a solicitatat suma de 2.000 de euro pentru recuperarea autoturismului. Suspectul l-a ameninţat cu acte de violenţă pe proprietar.
Prejudiciul, estimat la 70.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS