29.5 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Accident în lanţ la Halânga

Mehedinţi: Accident în lanţ la Halânga

Un accident în lanţ s-a petrecut aseară pe DN 67 din Mehedinţi, care face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu. Şoferul unul BMW a condus cu viteză mare iar într-o curbă, în dreptul localităţii Halânga şi a lovit frontal un autoturism Audi, care circula regulamentar din sens opus. În acel moment, un alt autoturism BMW care rula tot cu viteză mare, a lovit cele două maşini deja accidentate, iar apoi a ricoşat într-un tir, care era staţionat pe dreapta. În urma impactului, cei doi pasageri din Audi au fost răniţi.
Tânărul care a provocat accidentul a fugit, lăsând în urmă maşina şi cele două victime din Audi, una dintre ele fiind încarcerate. Celălalt şofer, care şi el circula cu viteză, nemaiputând să le evite pe cele două maşini lovite deja, a sunat la 112 şi a cerut sprijinul medicilor pentru cei doi pasageri din autoturismul care circula regulamentar.
Cele două victime au fost transportate la spitalul judeţean din Drobeta Turnu Severin, însă numai pasagerul care a fost găsit încarcerat a rămas internat cu mai multe traumatisme şi câteva fracturi. La o jumătate de oră după accident, şoferul care a părăsit locul accidentului a fost identificat de poliţişti.
Şoferul vinovat este acum cercetat pentru vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului. Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia de mâine a Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS