30.1 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDezbateri pe teme de interes pentru antreprenori, săptămâna viitoare la Craiova

Dezbateri pe teme de interes pentru antreprenori, săptămâna viitoare la Craiova

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Dolj şi AIESEC Craiova, în parteneriat cu JCI Craiova, organizează săptămâna viitoare evenimentul intitulat „Europa te cunoaşte ca businessman sau ca turist?”, se arată într-un comunicat al AIESEC. În cadrul evenimentului, care se va desfăşura pe 19 februarie, de la ora 16:00, în sala de conferinţe a Clădirii Proiect, reprezentanţi ai unor companii puternice din mediul local vor dezbate subiecte de interes în mediul afacerilor, cu scopul de a deschide perspectivele către o abordare internaţională.

Prin conceptul „Business în Europa”, evenimentul va prezenta beneficiile activităţii de antreprenoriat în Europa – finanţarea afacerii, acces la forţa de muncă şi piaţa liberă. Avându-l drept invitat special pe celebrul antreprenor craiovean Marius Ghenea, evenimentul îşi propune aducerea în prim-plan a unor personalităţi de succes care vor susţine dezvoltarea companiilor locale, aducându-le mai aproape de tendinţele existente la nivel naţional şi internaţional.

La finalul întâlnirii va fi prezentat un nou proiect marca AIESEC Craiova, intitulat „Business English Classes” (Cursuri de limba engleză pentru mediul de afaceri), care va susţine ideea generală a evenimentului de a oferi o viziune internaţională companiilor locale. Acest proiect presupune cursuri de limba engleză de afaceri pentru angajaţii companiilor din Craiova, cursuri ce vor fi susţinute de către stagiari internaţionali, specializaţi în domeniul afacerilor, pe o perioadă de trei luni, în perioada 4 martie – 26 mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS