30.1 C
Craiova
marți, 2 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul delegat pentru energie s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţi ai Ambasadei Ungariei la Bucureşti

Ministrul delegat pentru energie s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţi ai Ambasadei Ungariei la Bucureşti

Ministrul delegat pentru energie, Constantin Niţă, a primit astăzi o delegaţie a Ambasadei Ungariei la Bucureşti, la discuţii participând Füzes Oszkár, Ambasador Extraordinar Plenipotenţiar şi Szabó Miklós, Secretar I, ataşat comercial. Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de Presă al Ministerului Economiei, în cadrul întâlnirii au fost abordate o serie de aspecte privind proiectele strategice în domeniul energiei – Nabucco, AGRI, conducta de interconectare Arad-Szeged şi Acordul interguvernamental privind depozitarea stocurilor minime de siguranţă pentru ţiţei şi produse petroliere.

Ministrul delegat pentru energie, Constantin Niţă, a reafirmat angajamentul României faţă de importanţa cooperării regionale, în special în domeniile strategice, cu impact la nivelul asigurării securităţii energetice. Cele două părţi şi-au reiterat deschiderea pentru o colaborare constructivă în vederea dezvoltării proiectelor comune şi valorificarea oportunităţilor de investiţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS