23.4 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJudeţul Gorj, inclus în programul turistic "Vacanţe la ţară"

Judeţul Gorj, inclus în programul turistic „Vacanţe la ţară”

Programul naţional de turism „Vacanţe la vară” va include, în prima fază, sejururi la pensiuni din judeţele Argeş, Alba, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ şi Sibiu, informează evz.ro. Preţul vacanţelor oferite în cadrul acestui program este cuprins între 150 de lei de persoană (pensiuni de două margarete) şi 195 de lei de persoană (unităţi de cazare de trei şi patru margarete).

Destinatarii programului sunt toate categoriile de turişti care doresc să descopere viaţa satului, tradiţiile locurilor respective şi ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi nu în ultimul rând să servească o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care optează. Anul acesta, în premieră, programul va începe mai devreme cu două săptămâni, înainte de sărbătorile de Paşte. Totuşi, perioada aferentă Sărbătorilor pascale, 29 aprilie-7 mai, este exclusă din programul special „Vacanţe la ţară”.

Programul special „Vacanţe la ţară”, ajuns la cea de-a 21-a ediţie, se desfăşoară în acest an în perioada 14 aprilie-15 iunie şi este iniţiat şi organizat de Asociaţia Naţională pentru Turism Rural Ecologic şi Cultural (ANTREC).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS